Main menu:Mökit Himos

Himos mökit sijaitsevat Jämsässä Himos-laskettelukeskuksen lähettyvillä. Vuodepaikkoja on tarjolla yli 4000, joista suurin osa on mökkejä. Himos sijaitsee kauniin Päijänne-järven läheisyydessä.

Varaa mökki Himokselta

himos-lumi

Mökit Himoksesta kannattaa varata ajoissa. Varsinkin sesonkikaudella, kuten hiihtolomien aikaan, mökit voivat olla jo varattuja. Toinen merkittävä sesonki on juhannus, jolloin moni haluaa viettää keskikesän luonnon keskellä hyvässä seurassa. Juhannusmökit ovat myös erinomainen tapa irtautua arjesta.

Himos

Himos on kuitannut parhaan laskettelukeskuksen palkinnon vuosina 1995 ja 2001. Eikä ihme, sillä Himoksen sijainti on ihanteellinen myös Etelä-Suomesta saapuville. Himos sopii hyvin sekä perheille että kaveriporukoille.

Himoksessa on 21 valaistua ja lumetettua rinnettä. Suurin korkeusero on 151 m ja pisin rinne 950 m. Tarjolla on muun muassa kumpareet (FIS), pipe, snow park & street. Hissejä Himoksella on 15, joista kaksi on tuolihissejä.

Tapahtumia ja tekemistä ympäri vuoden

Himos houkuttelee matkailijoita ympäri vuoden eri tapahtumien ja aktiviteettien vuoksi. Tarjolla on jatkuvasti seikkailukierroksia ja talvisin muun muassa mönkijä- ja kelkka-ajeluita. Kesäisin suosittuja harrastuksia Himoksen lomilla ovat muun muassa kalastus ja golf. Voit itse räätälöidä Himos-lomasi sen mukaan, mitä haluat tehdä.

Himos tarjoaa tapahtumia ympäri vuoden. Majoitusta löytyy kätevästi tärkeimpien tapahtumapaikkojen läheltä, kuten HimosAreena, jolla tapahtuu kaikenlaista jatkuvasti. Joulun aikaan Himos suorastaan herää eloon ja tarjolla on tekemistä koko perheelle. Hiihtolomien aikaan Himos on suunnattu lapsille. Kesäaikaan Himos on muun muassa festivaalien tapahtumapaikka ja vuokramökit ovat tuolloin kaikki varattuja, joten oma kannattaa varata ajoissa. Kesällä Himoksella nähdään myös Neste Oil Ralli ja frisbeegolf-radat ovat avoinna päivittäin.

Hae Himosmökkejä