Main menu:Hotellimaailman hotellihaku

Mökit Lappi

Mökit Lapissa ovat erittäin kysyttyjä ympäri vuoden erityisesti sesonkiaikoihin. Netti on hyvä väline kaapata itselleen sopivin mökki parhaimpaan hintaan. Talvella hiihto- ja laskettelu mökit eli ns. hiihtokeskusmökit ovat kysyttyjä. Kesällä rentoutuminen, luonto ja vaellus houkuttavat Lappiin.

Varaa mökki Lapista

Lapissa on tuhansia vuokramökkejä, joista löytyy varmasti sopiva. Varustelutaso voi vaihdella merkittävästi erityisesti Lapin mökeissä. Kannattaakin siis olla tarkkana ja tarkistaa varustetaso huolella. Monet haluavat käyttää mökinvälityspalvelua yksityiseltä vuokraamisen sijaan myös tästä syystä.

Mökkejä löytyy aina askeettisemmistä erämökeistä aina porealtailla varustettuihin luksusmökkeihin. Oli sitten haussa hirsimökki, kelomökki tai erämökki niin netti on erinomainen työkalu.

Tunturi-Lappi

Pallas, Olos, Ylläs ja Levi muodostavat Tunturi-Lapin alueen. Tällä alueella elää vahvasti edelleen saamelainen kulttuuri. Alueen puhdas luonto ja leppoisa ilmapiiri houkuttelevat yhä uudestaan kokemaan Lapin huumaa.

Esittelemme palvelussamme tarkemmin näiden alueiden mökkitarjontaa sekä vinkkejä siihen, miten löydät parhaan mökin Lapista.

Tutustu Lapin mökkitarjontaan