Main menu:Mökit Lappi

Mökit Lapissa ovat erittäin kysyttyjä ympäri vuoden erityisesti sesonkiaikoihin. Netti on hyvä väline kaapata itselleen sopivin mökki parhaimpaan hintaan. Talvella hiihto- ja laskettelu mökit eli ns. hiihtokeskusmökit ovat kysyttyjä. Kesällä rentoutuminen, luonto ja vaellus houkuttavat Lappiin.

Varaa mökki Lapista

lappi-ruska

Lapissa on tuhansia vuokramökkejä, joista löytyy varmasti sopiva. Varustelutaso voi vaihdella merkittävästi erityisesti Lapin mökeissä. Kannattaakin siis olla tarkkana ja tarkistaa varustetaso huolella. Monet haluavat käyttää mökinvälityspalvelua yksityiseltä vuokraamisen sijaan myös tästä syystä.

Mökkejä löytyy aina askeettisemmistä erämökeistä aina porealtailla varustettuihin luksusmökkeihin. Oli sitten haussa hirsimökki, kelomökki tai erämökki niin netti on erinomainen työkalu.

Tunturi-Lappi

Pallas, Olos, Ylläs ja Levi muodostavat Tunturi-Lapin alueen. Tällä alueella elää vahvasti edelleen saamelainen kulttuuri. Alueen puhdas luonto ja leppoisa ilmapiiri houkuttelevat yhä uudestaan kokemaan Lapin huumaa.

Esittelemme palvelussamme tarkemmin näiden alueiden mökkitarjontaa sekä vinkkejä siihen, miten löydät parhaan mökin Lapista.

Lappiin ympäri vuoden

Lappi on tyypillisin matkailukohde talvella, koska se tarjoaa lukuisat laskettelukeskukset ja upeat puitteet monille talvilajeille, kuten moottorikelkkailu, lumikenkäily, sekä husky- ja poroajelut. Joulun aikaan Lappi herää eloon, koska tunnetusti Lappi on Joulupukin omaa aluetta. Erityisesti lapsiperheet valtaavat lapin hiihto- ja lomakeskukset joulunaikaan.

Lappiin kannattaa kuitenkin ehdottomasti lähteä myös kesällä, koska laskettelukeskukset ja niiden lähialueet tarjoavat runsaasti tekemistä ympäri vuoden. Erilaiset aktiviteetit, kuten kalastus, golf ja vaeltaminen ovat tyypillisiä lomatekemisiä kesällä Lapissa. Myös kylpylät ja huvipuistot, sekä Lapin upea ja ainutlaatuinen luonto tarjoavat paljon tekemistä koko perheelle.

”http://www.lomarengas.fi/”Tutustu