Main menu:Mökit Levi

Mökit Levillä ovat erittäin kysyttyjä. Internetin kautta on helppo katsastaa Levin mökkivalikoima ja varata mökki. Levillä on tarjolla yli 900 mökkiä ja vuokra-asuntoa. Mökit ja hotellit yhteenlaskettuna vuodepaikkoja on tarjolla yli 22 000.

Varaa mökki Leviltä
kuva: Harmonia Amanda CC-BY-SA

kuva: Harmonia Amanda CC-BY-SA

Levillä mökkivalikoima on erittäin laaja. Voit valita perusmökistä aina todellisiin luksusmökkeihin. Mökkien lisäksi tarjolla on runsas valikoima hotellihuoneita. Monille on tärkeää, että pääsee nimenomaan mökkimajoitukseen. Hirsimökit, laskettelumökit ja hiihtomökit tekevätkin hyvin kauppansa ja sesonkiajalle mökki on viisasta varata ajoissa. Mökin tyyppi ja sijainti kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli haluat lasketella, on kätevää, että mökki sijaitsee lähellä laskettelurinteitä. Jos taas menojalkaa vipattaa, voi olla mukava sijaita lähellä ravintoloita ja yökerhoja kuten Hullu Poro -viihdekeskusta. Levin mökit vuokraa Levin Matkailu Oy.

Levi

Levi tarjoaa paljon aktiviteettejä sekä kesällä että talvella. Talvella laskettelu, hiihto, moottorikelkkailu sekä erilaiset safarit sekä muut aktiviteetit tarjoavat viihdettä sekä kuntoilu- ja  rentoutumismahdollisuuksia vierailijalle. Levillä on myös kylpylä. Laskettelurinteitä on 45 ja hissejä 27. Suurin korkeusero on 325 m ja pisin rinne 2500 m. Maastohiihtolatuja on 230 km. Moottorikelkkareittejä on tarjolla 886 km verran.

Kesävieraille Levillä on tarjolla golfkenttä, seikkailupuisto, kesäkelkkarata, gondolihissi, sauvakävelypuisto sekä monia muita aktiviteettejä.

Levillä tapahtuu ympäri vuoden

Erilaisten loma-aktiviteettien lisäksi Levi on monien tapahtumien ykköspaikka sekä kesällä että talvella. Tapahtumat houkuttelevat vuosittain Levin mökit täyteen ihmisiä ja luvassa on vaikka mitä koko perheelle. Joulu Levillä on unohtumaton kokemus. Joulutori, poroajelut, Joulupukin tapaaminen, käveleminen lumikengillä, lumihotellit ja paljon muuta koet, kun vietät Joulun ajan Levillä.

Kesällä Levillä järjestetään muun muassa Sadonkorjuumarkkinat, ratsastusvaellukset, tanssileiri, Ruskamaraton ja erilaisia musiikki- ja teatteritapahtumia. Lasten lomaviikot ovat myös erittäin tapahtumarikasta aikaa Levillä ja syys- ja hiihtolomat onkin pyhitetty lapsille.

Tutustu Levin mökkitarjontaan