Main menu:Mökit Saariselkä

Inarin kunnassa sijaitseva Saariselkä tarjoaa kattavan valikoiman mökkejä. Pääosin mökit ja palvelut sijaitsevat kätevästi muutamien satojen metrien sisällä. Saariselän matkailukeskus sijaitsee aivan nelostien varrella noin 250 km pohjoiseen Napapiiriltä.

Varaa mökki Saariselältä

Saariselkä

kuva: tjsalo CC-BY

kuva: tjsalo CC-BY

Saariselän matkailukeskuksen läheltä löytyy Saariselän tunturialue (muun muassa Kaunispään etelärinne alle 1 km päässä), UKK-puisto, Ivalojoen erämaa-alue sekä palvelut kuten hotellit, mökit, kylpylä ja runsas valikoima merkittyjä hiihto- ja vaellusreittejä.

Laskettelijoille Ski Saariselkä tarjoaa 15 rinnettä. Suurin korkeusero on 180 m ja pisin rinne 1300 m. Hissejä on 5. Ski Saariselkä tarjoaa Suomen pisimmän streetin.

Tekemistä lomailijalle

Saariselkä on aktiviteettilomailijan unelmakohde, koska alue tarjoaa runsaasti tekemistä kaikkiin vuodenaikoihin. Talvella laskettelun ja hiihtämisen lisäksi voi kokeilla muun muassa moottorikelkkailua ja lumikenkäilyä tai käydä husky- ja poroajeluilla.

Kesällä suosittuja aktiviteetteja ovat muun muassa maastopyöräily, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua Saariselän upeaan luontoon, sekä veneily ja melonta ja kalastus. Erikoisempia aktiviteetteja ovat kullanhuuhdonta ja lintubongaus, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos valitsee lomakohteeksi Saariselän.

Angry Birds Activity Park Saariselkä tarjoaa tekemistä kaikenikäisille. Saariselän puiston teemana ovat avaruus ja siihen yhdistettynä Lapin tunnelma. Saariselän kylpylä on puolestaan yksi Euroopan pohjoisimmista kylpylöistä, ellei jopa kaikkein pohjoisin. Se on loistava lomakohde niille, jotka kaipaavat rentoutumista.

Katsasta Saariselän mökkivalikoima