Main menu:Mökit Vuokatti

Vuokatin mökit ja loma-asunnot tarjoavat yli 6000 vuodepaikkaa. Sopivat vuokramökit Vuokatissa ja koko Sotkamon kunnan alueella eivät ole vaikeita löytää. Vuokatti on tunnettu lukuisista liikunta- ja retkeilymahdollisuuksistaan.

Varaa mökki Vuokatista

Vuokatti

kuva: Paasikivi CC-BY-SA

kuva: Paasikivi CC-BY-SA

Vuokatti on kylä ja vaara-alue Sotkamon kunnan alueella Kainuussa. Vuokatti tunnetaan hyvistä urheilumahdollisuuksistaan. Alueella sijaitsee Vuokatin urheiluopisto, laskettelukeskus, hiitotunneli sekä Katinkulta-lomakeskus. Korkein Vuokatissa sijaitseva vaara on nimeltään Porttivaara. Se on 345 m merenpinnan yläpuolella. Myös hieman matkalampi Vuokatinvaara on tunnettu.

Mökit, Vuokatti ja koko Sotkamon seutukin kuuluvat ehdottomasti yhteen. Mökkeillessä pääsee kaikista lähimmäksi luontoa. Tämä kannattaa sillä Vuokatin luonto ja maisemat ovat varmasti tutustumisen arvoisia.

Tapahtumia ja elämyksiä ympäri vuoden

Vuokatti on erinomainen paikka aktiivilomalle ja se tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää koko perheelle vuodenajasta riippumatta. Talvisin parasta antia ovat lukuisat laskettelurinteet, joita on 13 yhteensä. Muita talviaktiviteetteja ovat mm. ikimuistoiset husky-ajelut, luistelu, lumikenkäily, moottorikelkkailu ja mönkijäsafarit.

Kesällä Vuokatti muuttuu erinomaiseksi golf-kohteeksi, jossa voi myös paistatella päivää Hiukan hiekkarannalla. Paintball, rullaluistelu, lumilautatunnelit, frisbeegolf, uinti ja suunnistus ovat esimerkkejä VUokatin kesän aktiviteeteista.

Vuokatti tarjoaa paljon tekemistä myös ympärivuotisesti. Angry Birds Activity Park Vuokatti on sisähuvipuisto, jossa riittää puuhaa kaikenikäisille. Pelejä, leikkejä ja seikkailuja on tarjolla lukuisilla eri teemoilla. Toinen ympärivuotinen lomakohde on Holiday Club Katinkullan kylpylä, jossa kelpaa rentoutua.

Tutustu Vuokatin mökkitarjontaan